新手必读:
各市专升本:
快速导航关闭

加入浙江成考网交流群

免费获取成考最新资讯和资料

+关注
报考指南
招生院校
辅导资料
浙江成人高考网 > 历年真题 > 高起专 > 详情
浙江成人高考网 > 历年真题 > 高起专 > 2020年浙江成考高起点英语基础试题及答案(2)

2020年浙江成考高起点英语基础试题及答案(2)

浙江成考网 浙江成考 2020-11-11 11:52 交流群+

【摘要】小编 浙江成考网 建议各位成考生写作时,尤其是在考试时,如果使用短语,有两个好处:其一、用短语会使文章增加亮点,如果老师们看到你的文章太简单,看不到一个自己不认识的...

小编浙江成考网建议各位成考生写作时,尤其是在考试时,如果使用短语,有两个好处:其一、用短语会使文章增加亮点,如果老师们看到你的文章太简单,看不到一个自己不认识的短语,必然会看你低一等。相反,如果发现亮点-精彩的短语,那么你的文章定会得高分了。其二、关键时刻思维短路,只有凑字数,怎么办?用短语是一个办法!比如:I cannot bear it.可以用短语表达:I cannot put up with it.I want it.可以用短语表达:I am looking forward to it.这样字数明显增加,表达也更准确。
 
2020年浙江成考高起点英语基础试题及答案
 
一、语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)
 
在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括号里。
 
()1.A.straight B.prefer C.enough D.fall
 
()2.A.low B.though C.knowledge D.sold
 
()3.A.calm B.hall C.talk D.ball
 
()4.A.already B.each C.league D.weak
 
()5.A.produce B.true C.computer D.news
 
二、词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)
 
从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。
 
()6.Are you sure you don‘t have _______ advice to give me?I really need _______.
 
A.any;any B.some;any C.any;some D.any;some
 
()7.When we saw his face,we knew _______ was bad.
 
A.the news B.some news C.a news D.news
 
()8.The number of students in our school ________.
 
A.increased B.is increased C.has increased D.are increased
 
()9.________ your step,or you might fall into the water.
 
A.See B.Watch C.Miss D.Look at
 
()10.The meeting _______.
 
A.is to put off B.is going to put off C.is to be put off D.will put off
 
()11.Since the road is wet this morning,last night _______.
 
A.it must be raining B.it must rain C.it must have rained D.it must have been rained
 
()12.Nothing could stop _______.
 
A.him come B.that the came C.him from coming D.him to come
 
()13.The noise of desks _______ could be heard out in the street.
 
A.opened and closed B.to be opened and closed C.being opened and closed D.having been opened and closed
 
()14.The medicine will ______ you good.
 
A.do B.save C.give D.help
 
()15.A few years later,I found my hometown completely _______.
 
A.changed B.changing C.to be changed D.to change
 
()16.This novel is worthy of_______.
 
A.reading B.read C.having read D.being read
 
()17.It is very kind ______ see me.
 
A.from you to B.as C.as if D.like that
 
()18.It looks _______ it‘s going to rain.
 
A.that B.as C.as if D.like that
 
()19.The stone was so heavy that it was difficult for the old man to ______ it.
 
A.lift B.reach C.rise D.touch
 
()20.They lives ______ the other side of the road.
 
A.in B.on C.for D.by
 
()21.She can speak Japanese better than ________else.
 
A.the one B.no one C.anyone D.another
 
()22.This lesson is _______ than the last one.
 
A.more easier B.more easy C.very easier D.much easier
 
()23.Today‘s weather isn’t as cold as it was yesterday,________?
 
A.wasn‘t B.is it C.was it D.isn‘t it
 
()24.This book is for students ______ native language is not English.
 
A.of whom B.that C.which D.whose
 
()25.You may not go out _______ your work is done.
 
A.before B.until C.where D.as
 
()26.Look what Father_______ me when he came from work.
 
A.brought B.took C.carried D.fetched
 
()27.Nobody knew _______ there.
 
A.how long time I had been B.how long had I been C.how long time had I been D.how long I had been
 
()28.The harder he studies,_______.
 
A.he‘ll make great progress B.the greater progress he‘ll make C.he‘ll make greater progress D.the greater he‘ll make progress
 
()29.________,I would have gone to see him.
 
A.Have I had time B.Had I time C.Had I had time D.would I have had
 
()30.He didn‘t go to France,the doctor suggested that he _______there.
 
A.won‘t go B.not go C.not to go D.didn‘t go
 
一、语音知识
 
1.A 2.C 3.A 4.A 5.B
 
二、词汇与语法知识
 
6.D 7.A 8.C 9.B 10.C 11.C 12.C
 
13.C 14.A 15.A 16.D 17.C 18.C 19.A
 
20.B 21.C 22.D 23.B 24.D 25.B 26.A
 
27.D 28.B 29.C 30.B
展开全文
名师一对一,免费为您解答所有疑惑

【结尾】以上是关于“2020年浙江成考高起点英语基础试题及答案(2)”的全部内容,想获取更多关于浙江成考网的相关资讯,如浙江成考网资讯、报考条件、成绩查询、报考指南、成考答疑等,敬请关注浙江成考网(www.hbhs8.com)。

浙江成考网微信公众号

标签:
转载请注明:文章转载自   浙江成考网 www.hbhs8.com
本文地址:http://www.hbhs8.com/gqzzt/2755.html

提示:系统将安排老师联系您,请保持手机畅通!

浙江成考网交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答
浙江成考网公众号

扫一扫加入微信公众号

关注浙江成考网微信公众号,回复“福利”即可申请学费优惠
关于我们 在线报名 网站地图 联系我们

Copyright 2009-2021 浙江成考网 www.hbhs8.com All rights reserved

声明:本站为浙江成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准

在线客服

考生在线咨询

浙江成考网微信公众号 浙江成考网微信公众号
返回顶部∧

在线咨询

考试科目

招生问答

考试提醒

考 生 群

毕业评估