浙江成人高考网(www.hbhs8.com):浙江省成教高升专、专升本报名、考前辅导、成绩查询、录取信息公布!

2020年浙江成考专升本英语试题练习(1)

发布时间:2019-12-24 整编:浙江成人高考网 阅读量:

【提升学历,到浙江成人高考网】

2020年浙江成考专升本英语试题练习(1)分割线
2020年浙江成考专升本英语试题练习(1),由浙江成考网整理,供考生参考复习!

1.If Peter had enough money, he ______ on the trip to Los Angeles.

A. had gone

B. would go

C. went

D. would have gone

2. He did his homework carefully for fear that he ______.

A. made a mistake

B. makes a mistake

C. would make a mistake

D. make a mistake

3. I would have asked him to attend our gathering, but I ______his address.

A. didn’t know

B. hadn’t know

C. don’t know

D. wouldn’t know

4. The stubborn young man did not follow the advice that he ______ on his behavior since he didn’t believe that he had done anything wrong.

A. reflect

B. had reflected

C. would reflect

D. must reflect

5. I ______ the airport to make a flight reservation, but in fact I didn’t.

A. should have called

B. called

C. could call

D. would call

6. I would have told him the answer, but I ______ so busy at that moment.

A. had been

B. was

C. were

D. would be

7. If only we ______ a phone! I’m fed up with lining up outside the public phone box.

A. have

B. had

C. will have

D. are to have

8. Mr. Smith received the order that he ______ the documents to the new product meeting for further discussion.

A. bring

B. brings

C. will bring

D. has brought

9. I wish ______.

A. I know how to program the new computer

B. I will know to program the new computer

C. I knew how to program the new computer

D. I do know how to program the new computer

10. He believes he has been cheated. He ______it.

A. should not have believed

B. should not believe

C. did not believe

D. can’t but believe

11. But for the reform, we ______ such great achievements.

A. shall not make

B. could not have made

C. should not make

D. can not have made

12. I need a helping hand, but I would sooner you ______.

A. come

B. coming

C. will go with me

D. didn’t join me

13. If the government had built more homes for the poor several years ago, the housing problems now ______ so serious in many parts of the country.

A. wouldn’t be

B. won’t be

C. will not have been

D. would not have been

14. Tom might have come to school in time for the lecture ______.

A. if he got up earlier

B. unless he had got up earlier

C. but he got up rather late

D. but he had gotten up late

15. They took the injured straight to the hospital. Otherwise some of them ______.

A. might have died

B. might die

C. would die

D. could die

16. It is a perfect fit, sir. I ______ to you otherwise.

A. wouldn’t show it

B. wouldn’t have shown it

C. wouldn’t take it

D. wouldn’t have taken it

17. Jeff looked as if he _______ a ghost.

A. saw

B. has seen

C. had seen

D. would see

18. I would have gone to the concert, if I ______ time.

A. had had

B. have had

C. had

D. would have had

19. ______ I known it, I would have told you.

A. Have

B. If

C. Had

D. Having

20. The headmaster required that all the teachers ______ at the meeting.

A. present

B. must be present

C. be present

D. would be present

21. The mother rejected my suggestion that she ______ her daughter the next week.

A. met

B. meets

C. would meet

D. meet

22. It is necessary that anyone ______ exercises every day if he wishes to keep healthy.

A. do

B. would do

C. did

D. will do

23. It is high time that we ______ all ready for this afternoon meeting, ______it would be late.

A. must get, or

B. got, or

C. should get, and

D. get, and

24. In spite of the noise, he went on working ______ nothing were happening.

A. as if

B. because

C. although

D. where

参考答案:

1. B 2. D 3. A 4. A 5. A 6. B 7. B 8. A 9. C 10. A 11. B 12. D 13. A

14. C 15. A 16. B 17. C 18. A 19. C 20. C 21. D 22. A 23. B 24. A

以上是2020年浙江成考专升本英语试题练习(1)的内容,更多浙江成考专升本英语内容,考生可关注浙江成考网。www.hbhs8.com.(世上本无天才,天才都来自百分之一的天赋与百分之九十九的刻苦。)

上一篇:2016年成考专升本英语复习(一)

下一篇:2020年浙江成考专升本英语试题练习(2)

Copyright 2009-2020 浙江成考网 www.hbhs8.com All rights reserved
声明:本站为浙江成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准