新手必读:
各市成考:
快速导航关闭

加入浙江成考网交流群

免费获取成考最新资讯和资料

+关注
报考指南
招生院校
辅导资料
浙江成人高考网 > 串讲笔记 > 专升本辅导 > 英语 > 详情
浙江成人高考网 > 串讲笔记 > 专升本辅导 > 英语 > 2020年浙江成考专升本英语试题练习(5)

2020年浙江成考专升本英语试题练习(5)

浙江成考网 浙江成考 2019-12-24 14:16 交流群+

【摘要】2020年浙江成考专升本英语试题练习(5),由 浙江成考网 整理,供考生参考复习! 1. Sorry that the bus is out of order. That _______ to our destination on foot. A. seems to go B. means to go C. means having to go...

2020年浙江成考专升本英语试题练习(5),由浙江成考网整理,供考生参考复习!

1. Sorry that the bus is out of order. That _______ to our destination on foot.

A. seems to go

B. means to go

C. means having to go

D. needs going

2. After having gone _________ far, George did not want to turn back.

A. enough

B. much

C. such

D. that

3. The man always gives ________ to his boss’s demands and does whatever she tells him to.

A. up

B. away

C. in

D. out

4. There was no much time left; so the teacher just talked about the topic ___.

A. in detail

B. in brief

C. in short

D. in all

5. In the supermarket the customers felt it hard to _______ the temptation to Spend money on thing that they didn’t really _________.

A. comfort; expect

B. cause; want

C. relieve; wish

D. resist; need

6. It is not difficult to teach _________ students.

A. smart

B. fashionable

C. sensitive

D. vital

7. It is strange that such a thing ________ in your school.

A. happens

B. happen

C. should happen

D. had happened

8. Did you say Tom didn’t pass the examination again? He ought to know better ________ to ignore his study.

A. as

B. not

C. than

D. up

9. He was accused of having his store ________ so that he could collect that insurance.

A. blow up

B. blew up

C. blown up

D. blowing up

10. If you really want to buy this brand of shoes, we have a few new styles___________.

A. to choose from

B. to be chosen

C. to choose

D. to choice

11. If I were you, I would take it easy, ________ is no need to be nervous.

A. it

B. this

C. there

D. which

12. I wish I could persuade my brother ________ your advice.

A. to take

B. took

C. take

D. taking

13. He did have a lot of facts to ________ his arguments.

A. back up

B. bring out

C. count on

D. confine to

14. ______ in all parts of the state, pines are the most common trees in Georgia.

A. They are found

B. Finding

C. Found

D. To find them

15. My mother often teaches me not to spend beyond my ________.

A. life

B. extent

C. expense

D. means

16. Alexander Graham Bell once told his family that he would rather be remembered as a teacher of the deaf ________ of the telephone.

A. than inventing

B. than the inventor

C. than as the inventor

D. than invention

17. The little girl is good at singing and dancing ________ the accompaniment of piano.

A. with

B. to

C. on

D. at

18. Alice and John wanted to go to the Japanese restaurant ______ they had dinner the week before.

A. that B. when

C. which D. where

19. I think I should prefer to go on Friday, ________ it’s all the same to you.

A. as if

B. unless

C. as soon as

D. if

20. If _______ successfully, the plan will completely change the traffic conditions in the city.

A. carrying out

B. carried out

C. to carry out

D. carry out

参考答案:

1C     2D     3C    4B    5D     6A     7B     8C     9C     10A

11D 12A 13A   14C   15D   16C   17D   18D   19D   20B

以上是2020年浙江成考专升本英语试题练习(5)的内容,更多浙江成考专升本英语内容,考生可关注浙江成考网。www.hbhs8.com.(世上本无天才,天才都是百分之一的天赋与百分之九十九的刻苦。)

展开全文
名师一对一,免费为您解答所有疑惑

【结尾】以上是关于“2020年浙江成考专升本英语试题练习(5)”的全部内容,想获取更多关于浙江成考网的相关资讯,如浙江成考网资讯、报考条件、成绩查询、报考指南、成考答疑等,敬请关注浙江成考网(www.hbhs8.com)。

浙江成考网微信公众号

标签:
转载请注明:文章转载自   浙江成考网 www.hbhs8.com
本文地址:http://www.hbhs8.com/yingyu/1698.html

提示:系统将安排老师联系您,请保持手机畅通!

浙江成考网交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答
浙江成考网公众号

扫一扫加入微信公众号

关注浙江成考网微信公众号,回复“福利”即可申请学费优惠
关于我们 在线报名 网站地图 联系我们

Copyright 2009-2021 浙江成考网 www.hbhs8.com All rights reserved

声明:本站为浙江成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准

在线客服

考生在线咨询

浙江成考网微信公众号 浙江成考网微信公众号
返回顶部∧

在线咨询

考试科目

招生问答

考试提醒

考 生 群

毕业评估