浙江成人高考网(www.hbhs8.com):浙江省成教高升专、专升本报名、考前辅导、成绩查询、录取信息公布!

2020年浙江省成考网试题高升专《英语》考前复习(七 )

发布时间:2020-01-06 整编:浙江成人高考网 阅读量:

【提升学历,到浙江成人高考网】

2020年浙江省成考网试题高升专《英语》考前复习(七 )分割线
2020年浙江省成考网试题高升专《英语》考前复习(七),由浙江省成考网整理,,供考生练习。

1. Is this the key the door?

A. of

B. to

C. for

D. from

2. There a table tennis match sometime next week, isn’t there?

A. is going to be

B. is going to have

C. will have

D. will be

3. She told her daughter in the street any more.

A. to not play

B. not to play

C. don’t play

D. not play

4. “What’s on the desk?” “________ some glasses.”

A. It is

B. There is

C. They are

D. There are

5. You can have fish meat, but you can’t have .

A. neither…nor…both

B. both…and…neither

C. either…or…both

D. either…or…neither

6. There’s not work to do. I can leave soon.

A. many

B. a

C. little

D. much

7. The box on the desk is made wood.

A. of

B. from

C. in

D. out

8. You can’t go into the room because it yet.

A. isn’t cleaned

B. not cleaned

C. hasn’t been cleaned

D. won’t be cleaned

9. She has lunch at home on Sundays.

A. don’t

B. hardly

C. doesn’t

D. not

10. What’s wrong this machine? It doesn’t work.

A. on

B. at

C. of

D. with

11. ______ house is beautiful. But ______ is more beautiful than ________.

A. Toms … my … he

B. Tom's … mine … his

C. Tom's … mine … him

D. Tom's … my … his

12. “How many people will go to London for the Olympic Games in 2012?”

“It’s hard to say.___________ people, I think.”

A. Million of

B. Millions of

C. Two millions of

D. Two million of

13. I thought the task would be very hard but it ________ to be easy.

A. showed

B. made out

C. had

D. turned out

14. We had many pens, but ink.

A. few

B. a few

C. not many

D. not much

15. The water steam when the temperature is above 100℃.

A. becomes into

B. makes into

C. takes into

D. turns into

16. Of all the actresses, she speaks English __________.

A. the most fluent

B. most fluently

C. better

D. the most beautiful

17. Mary and Bob _______ married on 9th April, 2009. They in love for a long time.

A. get…are

B. got…have been

C. have got…were

D. got…were

18. The girl wanted her brother to turn off the TV set.

A. afraid

B. frightened

C. frightening

D. frighten

19. The doctor on the boy as soon as he there.

A. operates…gets

B. operates…will get

C. will operate... gets

D. will operate…get

20. The _______ soldier was sent to the field hospital.

A. hurt

B. wounded

C. hurted

D. harmed

答案:

1.B  2.A  3.B  4.D  5.C   6.D   7.A   8. C   9.B   10.D

11.B   12.B   13.D  14.D   15.D   16.B   17.B   18.B   19.C   20.B

以上是2020年浙江省成考网试题高升专《英语》考前复习(七)内容,了解浙江省成人高考试题,请考生关注浙江成考网www.hbhs8.com

推荐分享——2020年浙江成考网试题高升专《英语》复习汇总(一)

上一篇:2020年浙江省成考网试题高升专《英语》考前复习(六)

下一篇:2020年浙江省成考网试题高升专《英语》考前复习(八)

Copyright 2009-2020 浙江成考网 www.hbhs8.com All rights reserved
声明:本站为浙江成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准