浙江成人高考网(www.hbhs8.com):浙江省成教高升专、专升本报名、考前辅导、成绩查询、录取信息公布!

2020年浙江省成考网试题高升专《英语》考前复习(八)

发布时间:2020-01-06 整编:浙江成人高考网 阅读量:

【提升学历,到浙江成人高考网】

2020年浙江省成考网试题高升专《英语》考前复习(八)分割线
2020年浙江省成考网试题高升专《英语》考前复习(八),由浙江省成考网整理,,供考生练习。

1. The noise of the birds broke the morning’s _________.

A. peace

B. piece

C. place

D. quiet

2. We went on with our work without a _______.

A. stopping

B. break

C. relax

D. hobby

3. Go _________. We will help you.

A. ahead

B. on with

C. over

D. about

4. This English paper is ________ once a week.

A. public

B. put

C. published

D. set

5. Don’t worry about me. I’ll be back ________.

A. before long

B. long before

C. for a short time

D. just now

6. They have many ________ including three black cats.

A. pandas

B. pears

C. pets

D. peaches

7. You’re _______ late. The manager has already come.

A. terrible

B. nearly

C. terribly

D. near

8. He living in the country to the city.

A. likes

B. prefers

C. enjoys

D. loves

9. There is in today’s newspaper.

A. new anything

B. new something

C. anything new

D. something new

10. Help to the apples, children.

A. you

B. yours

C. yourselves

D. yourself

11. I’ll finish this work a week.

A. in

B. after

C. before

D. on

12. Neither of the twins clever, I’m afraid.

A. aren’t

B. are

C. isn’t

D. is

13. The ice is too thin for you to .

A. walk

B. walking

C. walk on it

D. walk on

14. I’ll give it to her as soon as she back .

A. come

B. came

C. will come

D. comes

15. We all carefully but we nothing.

A. listened…listened to

B. heard…heard

C. listened…heard

D. heard…listened to

参考答案:

1.A   2.B   3.A    4.C    5.A    6.C   7.C  8.B   9.D  10.C

11.A   12.D   13.D   14.D    15.C

以上是2020年浙江省成考网试题高升专《英语》考前复习(八)内容,了解浙江省成人高考试题,请考生关注浙江成考网www.hbhs8.com

推荐分享——2020年浙江成考网试题高升专《英语》复习汇总(一)

上一篇:2020年浙江省成考网试题高升专《英语》考前复习(七 )

下一篇:2020年浙江省成考网试题高升专《英语》考前复习汇总(一)

Copyright 2009-2020 浙江成考网 www.hbhs8.com All rights reserved
声明:本站为浙江成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准