浙江成人高考网(www.hbhs8.com):浙江省成教高升专、专升本报名、考前辅导、成绩查询、录取信息公布!
当前位置:浙江成考网 > 串讲笔记 > 高起专辅导 > 英语 > 正文

2020年浙江成人高考高升专英语练习试题及答案(9)

发布时间:2020-01-09 整编:浙江成人高考网 阅读量:

【提升学历,到浙江成人高考网】

2020年浙江成人高考高升专英语练习试题及答案(9)分割线
英语对于考生来说,是有一定难度的,考生超需要经常练习,才能在考试考出好成绩,2020年浙江成人高考高升专英语练习试题及答案(9)由浙江成考网整理,供考生参考。

一、语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)
 
在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括号里。
 
( )1.A.straight B.prefer C.enough D.fall
 
( )2.A.low B.though C.knowledge D.sold
 
( )3.A.calm B.hall C.talk D.ball
 
( )4.A.already B.each C.league D.weak
 
( )5.A.produce B.true C.computer D.news
 
二、词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)
 
从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。
 
( )6.Are you sure you don‘t have _______ advice to give me?I really need _______.
 
A.any;any
 
B.some;any
 
C.any;some
 
D.any;some
 
( )7.When we saw his face, we knew _______ was bad.
 
A.the news
 
B.some news
 
C.a news
 
D.news
 
( )8.The number of students in our school ________.
 
A.increased
 
B.is increased
 
C.has increased
 
D.are increased
 
( )9.________ your step,or you might fall into the water.
 
A.See
 
B.Watch
 
C.Miss
 
D.Look at
 
( )10.The meeting _______.
 
A.is to put off
 
B.is going to put off
 
C.is to be put off
 
D.will put off
 
( )11.Since the road is wet this morning,last night _______.
 
A.it must be raining
 
B.it must rain
 
C.it must have rained
 
D.it must have been rained
 
( )12.Nothing could stop _______.
 
A.him come
 
B.that the came
 
C.him from coming
 
D.him to come
 
( )13.The noise of desks _______ could be heard out in the street.
 
A.opened and closed
 
B.to be opened and closed
 
C.being opened and closed
 
D.having been opened and closed
 
( )14.The medicine will ______ you good.
 
A.do
 
B.save
 
C.give
 
D.help
 
( )15.A few years later,I found my hometown completely _______.
 
A.changed
 
B.changing
 
C.to be changed
 
D.to change
 
( )16.This novel is worthy of_______.
 
A.reading
 
B.read
 
C.having read
 
D.being read
 
( )17.It is very kind ______ see me.
 
A.from you to
 
B.as
 
C.as if
 
D.like that
 
( )18.It looks _______ it‘s going to rain.
 
A.that
 
B.as
 
C.as if
 
D.like that
 
( )19.The stone was so heavy that it was difficult for the old man to ______ it.
 
A.lift
 
B.reach
 
C.rise
 
D.touch
 
( )20.They lives ______ the other side of the road.
 
A.in
 
B.on
 
C.for
 
D.by
 
( )21.She can speak Japanese better than ________else.
 
A.the one
 
B.no one
 
C.anyone
 
D.another
 
( )22.This lesson is _______ than the last one.
 
A.more easier
 
B.more easy
 
C.very easier
 
D.much easier
 
( )23.Today‘s weather isn’t as cold as it was yesterday, ________?
 
A.wasn‘t
 
B.is it
 
C.was it
 
D.isn‘t it
 
( )24.This book is for students ______ native language is not English.
 
A.of whom
 
B.that
 
C.which
 
D.whose
 
( )25.You may not go out _______ your work is done.
 
A.before
 
B.until
 
C.where
 
D.as
 
( )26.Look what Father_______ me when he came from work.
 
A.brought
 
B.took
 
C.carried
 
D.fetched
 
( )27.Nobody knew _______ there.
 
A.how long time I had been
 
B.how long had I been
 
C.how long time had I been
 
D.how long I had been
 
( )28.The harder he studies,_______.
 
A.he‘ll make great progress
 
B.the greater progress he‘ll make
 
C.he‘ll make greater progress
 
D.the greater he‘ll make progress
 
( )29.________,I would have gone to see him.
 
A.Have I had time
 
B.Had I time
 
C.Had I had time
 
D.would I have had
 
( )30. He didn‘t go to France,the doctor suggested that he _______there.
 
A.won‘t go
 
B.not go
 
C.not to go
 
D.didn‘t go
 
参考答案:
 
一、语音知识
 
1.A 2.C 3.A 4.A 5.B
 
二、词汇与语法知识
 
6.D 7.A 8.C 9.B 10.C 11.C 12.C
 
13.C 14.A 15.A 16.D 17.C 18.C 19.A
 
20.B 21.C 22.D 23.B 24.D 25.B 26.A
 
 

上一篇:2020年浙江成人高考高升专英语练习试题及答案(8)

下一篇:2020年浙江成人高考高升专英语练习试题及答案汇总(一)

Copyright 2009-2020 浙江成考网 www.hbhs8.com All rights reserved
声明:本站为浙江成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准